IT  
ALUMINIJ PVC BLINDIRANA VRATA GARAŽNA VRATA INDUSTRIJSKA VRATA RAZNO  OIKOS BLINDIRANA VRATA

Jedini i nezamjenjivi okvir OIKOS sa beskonacnim i protuprotesnim utorom. Kako se nebi savijao u slucaju otvaranja kriomice ili provale, blindirana Vrata OIKOS savija vlastit okvir cak 9 puta. Ovaj sistem joj pomaže da sa lakocom zadrži stabilitet vratnog krila, koji teži preko 100 kg, omogucava postizanje maksimalnezaštite zasuna za zatvaranje i izbjegava blokiranje vratiju u slucaju slijeganja ili jakog popuštanja zidarskih radova.


Ima Veliki kapacitet koncentracije


Savršenstvo strukture Oikos. Posjeduje jedan sistem za koncentraciju zaštite tamo gdje je najviše potrebno, to znači na vanjskoj strani, sa dodatnim vodoravnim i okomitim ojačanjima unutar krila. Proučavani su radi dosegnuća maksimalne sigurnosti, pouzdanosti i odgovornosti u slučaju pokušaja provale, predstavljaju otmjenu osobinu u odnosu na suparništvo.


Uvijek u prvoj liniji


Pouzdanost mehanizma. Ljubav prema kvalitetnim mehanizmima vodi je prema selekciji i testiranju svakog uvedenog mehanizma, uvije ažuran na svim izumima i tendenciji sektora. Sistemi zatvaranja su snažni, ali lagani i tihi kao šapat.


Certifikacija proizvoda


Certifikacija proizvoda je garancija njene kakvoće prema normativi i važečim uputama, te da materijali koji se upotrebljavaju i konstrukcijske osobine su upravo one koje se izjavljuju. Taj sistem kontrole vrše inspektori "Zavoda vanjskih kontrola" IFT-Q-Zert sa sjedištem u Rosenheimu - Njemačka, koji bez najave kontroliraju i ovjeravaju raznovrsne faze proizvodnje i osobine upotrebljenih materijala.


VRATA ULTRA
 

VRATA SUPER
 

VRATA EXPORT
  
_new
Porte blindate su misura

_new
Persiane d' alluminio

_new
Porte, finestre e persiane