• Serra d.o.o
  • Mazurija 53, , 52 460 Buje - Buie
  • +385 52 777 383
  • +385 98 318 534

Naša ponuda

PVC PROZORI

Izbor prozora za Vaš dom je velika i investicija za budućnost...

ULAZNA ALU VRATA

Ulazna ALU vrata koja prizvodimo proizvode se po najvišim standardima...

Aluminijske grilje

Aluminijske grilje svojim dizajnom obogaćuju cjelokupni izgled fasade....

ROLETE

Rolete omogućavaju potpuno ili djelomično zamračivanje unutrašnjosti...

KLIZNE STIJENE

Klizna vrata se koriste kao vrata i kao prozori. Upotrebljavaju se...

Protuprovalna vrata

Blindirana vrata Oikos razlikuju se po svom tradicionalnom i ...

Dobro došli na internet stranice poduzeća Serra d.o.o.!

Osnovani smo 1994. godine u Bujama. Naši uredi, proizvodnja i izložbeni prostor PVC i ALU stolarije danas se nalaze u Mazuriji 53 u staroj, kamenoj istarkoj kući okruženoj zelenilom.

Vizija naše tvrtke je biti moderna, fleksibilna i stabilna organizacija koja kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom naših šestero djelatnika te zadovoljstvom naših mnogobrojnih klijenata, teži k vodećoj poziciji na području proizvodnje aluminijskih proizvoda i PVC stolarije u regiji.

Dodatnu vrijednost stvaramo inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova te prepoznavanjem i razvijanjem ljudskoga potencijala. Svoju misiju izvršiti ćemo putem neprestanog ulaganja u kvalitetu.

Prema željama naših klijenata projektiramo, proizvodimo aluminijske proizvode i ugrađujemo aluminijsku stolariju za novogradnje i adaptacije Vašeg doma ili poslovnog prostora. Kupcima nudimo prozore, ulazna, balkonska, garažna i kućna vrata, grilje i škure, klizne ili pregradne stijene, sve u istarskom ili modernom stilu. U ponudi imamo i raznoliki asortiman komarnika, venecijanera i tenda.

Kvalificirano osoblje, moderna tehnologija, uslužnost i prijaznost fiksne su točke od kojih management poduzeća ne odustaje.

Posjetite nas u našim prostorima i pogledajte našu ponudu. Obratite nam se s punim povjerenjem i pridružite našim brojnim zadovoljnim klijentima!

Copyright © 2016 ProBiz All rights reserved.